Spaanse kerstpakket met delicatessen: dit zit er in! 

Elke keer als ik aan Spanje denk, krijg ik onmiddellijk honger. Niet zo vreemd, want het land staat bekend om zijn heerlijke tapas en andere gerechten. Maar wat eet je nou precies tijdens de feestdagen in Spanje? In dit artikel geef ik je een klein insight in het Spaanse kerstpakket met delicatessen!

Wat zit er in een Spaanse kerstpakket?

In een Spaanse kerstpakket zitten allerlei delicatessen, zoals olijven, ham, kaas en vleeswaren. Er zitten ook lekkernijen in, zoals chocolade, kaneelbroodjes en taartjes. De inhoud is géén verassing: het komt meestal uit Spanje.

Hoe maak ik een Spaanse kerstpakket?

Hoe maak ik een Spaanse kerstpakket?

Een Spaanse kerstpakket is een perfecte manier om iemand te verwennen met typisch Spaanse delicatessen. Denk bijvoorbeeld aan olijven, chorizo, Manchego-kaas en paella-mix. Maar wat maakt nou echt een goed Spaanse kerstpakket? Wij geven je graag wat tips!

Zorg ervoor dat je pakket een goede mix heeft van zout en zoet, hard en zacht. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten olijven (zoete en hartige), Manchego-kaas (hard) en chocolade (zoet).

Voor de zoutere smaken kun je ook chips of salted peanuts toevoegen. En vergeet ook de drankjes niet! Een lekker flesje wijn of cava mag natuurlijk n

Waar kan ik een Spaanse kerstpakket bestellen?

Er zijn verschillende manieren om een Spaanse kerstpakket te bestellen. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met een Spaanse supermarkt of delicatessenzaak in uw buurt. Ook online zijn er diverse aanbieders te vinden die Spaanse producten verkopen, waaronder kerstpakketten. Een voordeel van online bestellen is dat u vaak verschillende pakketten kunt samenstellen en dat deze direct naar uw adres worden gestuurd.

Conclusie

In Spanje kunnen we genieten van allerlei soorten delicatessen tijdens kerst. Van heerlijke hammen en kazen tot lekkere desserts, er is voor ieder wat wils. Een Spaanse kerstpakket is dan ook een perfect cadeau om iemand te geven, want er zit voor iedereen wat bij.

How can we help?

FAQ

Collapsible tabs

Question

Answer

Ik heb een beschadigd/defect product ontvangen. Wat nu?

Vervelend dat je  een product beschadigd of defect hebt ontvangen verzoeken wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@despaansewinkel.com met de volgende informatie:• het desbetreffende bestelnummer;
• een duidelijke beschrijving van de beschadiging of het defect aan het product;
• één of meerdere foto's van de staat waarin je jouw bestelling of product hebt ontvangen, om het defect of de schade te bewijzen. De beschadiging of het defect moet op ten minste één foto duidelijk zichtbaar zijn. Na ontvangst van de foto's bieden wij je zo spoedig mogelijk een passende oplossing.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen, maar ik heb wel het betaalproces afgerond?

Indien je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen adviseren wij je om allereerst je reclame- of spam-inbox te controleren. Indien je de bestelling hebt geplaatst met een geregistreerd account, kun je de geplaatste bestelling terugvinden in het menu-item 'Mijn bestellingen' binnen de Mijn account' omgeving van de Spaanse Winkel El 'Rincón.'

Welke betaalmethode accepteren jullie?

Op www.despaansewinkel.nl worden de volgende betaalmethoden geaccepteerd:

iDeal (NL);
Bancontact (BE);
PayPal (NL & BE);
Nederlandse en Belgische creditcards, Visa, MasterCard, American Express;
Womens Favorites of De Spaanse Winkel Giftcard.
In onze online shop is het nog niet mogelijk om uw VVV-cadeaubon of FreeBees te verzilveren. Wel kunt u contact opnemen per mail om via onze alternatieve webshop (Womens Favorites) de betaling te verrichten voor VVV-cadeaubon. Mail: klantenservice@despaansewinkel.com

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

-Wij zijn op doordeweekse dagen beschikbaar via onze webshop chat van 9.00 tot 23.00u.- Via mail (Contact@womensfavorites.com) beantwoorden binnen 24-uur uw bericht.
- Chat met ons via whatsapp. Wij zijn via whatsapp bereikbaar van 9.00u tot 21.00u. Dit geldt voor doordeweekse dagen van maandag tot zaterdag. 
- Let op! Tijdelijk zijn wij bereikbaar voor leveranciers telefonisch .