'Dit zijn de Spaanse delicatessen die meestal in een pakket zitten

Wanneer je aan Spanje denkt, denk je misschien meteen aan zon, zee en strand. Maar Spanje heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen mooie stranden! Het land heeft ook een rijke cultuur en keuken, en dat betekent dat er heel wat lekkere delicatessen te vinden zijn. In dit artikel gaan we kijken naar wat er allemaal in een typisch Spaanse delicatessenpakket zit. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je een dergelijk pakket cadeau krijgt of besluit om er zelf eentje samen te stellen!

Spaanse delicatessen: wat is het?

Spaanse delicatessen: wat is het?

In Spanje kun je genieten van allerlei heerlijke delicatessen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jamón ibérico, chorizo, paella of gazpacho? Elk jaar maken veel toeristen een bezoek aan Spanje om deze lekkernijen te proeven. Maar wat zitten er precies in een typisch Spaanse delicatessenzaak?

In een Spaanse delicatessenzaak vind je vaak allerlei soorten ham en worst. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Serrano-ham of Iberico-ham. Deze hammen worden gemaakt van varkens uit Spanje en zijn erg lekker op een stuk brood of in een salade. Ook chorizo, een pittige rookworst, is erg populair in Spanje. Chorizo kun je bereiden op allerlei manie

Inhoud van het Spaanse Delicatessenpakket

Inhoud van het Spaanse Delicatessenpakket:

1. Spaanse ham (jamón) - Iberico, Serrano of Pata Negra
2. Chorizo ​​of Salchichon
3. Manchego-kaas
4. Olijven - gevuld met feta, als tapas of alleen
5. Tapas - diverse soorten, zoals tortilla's, patatas bravas of croquetas
6. Patatas fritas - aardappel chips die perfect bij de tapas passen
7. Sangria - een typische Spaanse drank die je niet mag missen!

Alternatieven voor het Spaanse Delicatessenpakket

Als je geen fan bent van het Spaanse Delicatessenpakket, of je vindt het gewoon te duur, dan zijn hier enkele alternatieven die je kunt overwegen.

De eerste optie is het Italiaanse Delicatessenpakket. Dit bevat Italiaanse salami, ham, kaas en olijven. Het is een beetje duurder dan het Spaanse pakket, maar de kwaliteit is ook beter.

Een tweede optie is het Franse Delicatessenpakket. Dit bevat French ham, kaas, worstjes en paté. Het is iets duurder dan het Spaanse pakket, maar de kwaliteit is ook beter.

Een derde optie is het Amerikaanse Delicatessenpakket. Dit bevat American ham, turkey breast, cheese en crackers. Het is goedkoper dan de andere twee pakket

 

How can we help?

FAQ

Collapsible tabs

Question

Answer

Ik heb een beschadigd/defect product ontvangen. Wat nu?

Vervelend dat je  een product beschadigd of defect hebt ontvangen verzoeken wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@despaansewinkel.com met de volgende informatie:• het desbetreffende bestelnummer;
• een duidelijke beschrijving van de beschadiging of het defect aan het product;
• één of meerdere foto's van de staat waarin je jouw bestelling of product hebt ontvangen, om het defect of de schade te bewijzen. De beschadiging of het defect moet op ten minste één foto duidelijk zichtbaar zijn. Na ontvangst van de foto's bieden wij je zo spoedig mogelijk een passende oplossing.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen, maar ik heb wel het betaalproces afgerond?

Indien je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen adviseren wij je om allereerst je reclame- of spam-inbox te controleren. Indien je de bestelling hebt geplaatst met een geregistreerd account, kun je de geplaatste bestelling terugvinden in het menu-item 'Mijn bestellingen' binnen de Mijn account' omgeving van de Spaanse Winkel El 'Rincón.'

Welke betaalmethode accepteren jullie?

Op www.despaansewinkel.nl worden de volgende betaalmethoden geaccepteerd:

iDeal (NL);
Bancontact (BE);
PayPal (NL & BE);
Nederlandse en Belgische creditcards, Visa, MasterCard, American Express;
Womens Favorites of De Spaanse Winkel Giftcard.
In onze online shop is het nog niet mogelijk om uw VVV-cadeaubon of FreeBees te verzilveren. Wel kunt u contact opnemen per mail om via onze alternatieve webshop (Womens Favorites) de betaling te verrichten voor VVV-cadeaubon. Mail: klantenservice@despaansewinkel.com

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

-Wij zijn op doordeweekse dagen beschikbaar via onze webshop chat van 9.00 tot 23.00u.- Via mail (Contact@womensfavorites.com) beantwoorden binnen 24-uur uw bericht.
- Chat met ons via whatsapp. Wij zijn via whatsapp bereikbaar van 9.00u tot 21.00u. Dit geldt voor doordeweekse dagen van maandag tot zaterdag. 
- Let op! Tijdelijk zijn wij bereikbaar voor leveranciers telefonisch .