Spaanse parfummerken; dit zijn dé populairste

Maja, opgericht in 1918, is een Spaans parfummerk dat bestaat sinds de jaren zestig. Deze geur is een van de meest populaire ter wereld geworden en heeft zijn essentie in meer dan 26 landen gehandhaafd. De kenmerkende geur, Maja Plulosembloesem, is voorzien van bloemen en fruitige aantekeningen die de schoonheid en kracht van pruimbloesem benadrukken. De geur wordt gezegd dat het een sensuele vrouw oproept, en het is gemakkelijk om te zien waarom Majas-reputatie zo wijdverspreid is.

De geschiedenis van Spaanse geuren gaat eeuwen terug. Het land is bekend om de parfumeurs van wereldklasse te produceren, waaronder Michael Donovan. De mensen van Spanje hebben een lange en nauwe relatie met geur. Dit is een van de redenen waarom ze zo gepassioneerd zijn over hun geuren. In tegenstelling tot andere landen, zijn de Spanjaarden trots op het dragen van hun geuren, uitgaande van de kindertijd. Daarom is de geursector in Spanje zo gedijen.

Een ander merk dat populariteit in Spanje verkeert, is genyum. Dit parfumhuis werd geboren in een workshop met beeldhouwers en werd geïnspireerd op zijn creatieve vrijheid. Zijn lijn van geuren heeft genderneutrale en veganistische geuren, en de flessen zijn mat. De lijn richt zich op het leven in het heden in plaats van een verleden tijd. Het label heeft een website die uitlegt hoe de geuren worden geproduceerd. Het is ook een interessant feit dat veel van de geuren worden geproduceerd met behulp van traditionele recepten.

Carner Barcelona is een ander hete Spaanse merk. Dit merk richt zich op lokale fabrikanten om zijn geuren te creëren. Deze geur is gebaseerd op de levendige geest van Barcelona, met een unieke uitstraling en een naam vol met culturele referenties. Als gevolg hiervan is het een goede keuze voor een high-end luxe parfum. Onder zijn andere producten omvat het bedrijfsassortiment een reeks producten, van de meest betaalbare tot de duurste.

Carner Barcelona is een ander hete Spaanse merk. Een nieuwe generatie jonge ontwerpers heeft een breed scala aan niche-parfums gecreëerd, maar de meest populaire zijn Carner Barcelona en Angel Schlesser. Deze Spaanse merken richten zich op eenvoudige, elegante ontwerpen en gebruiken lokale fabrikanten. Sommige van de beste Spaanse parfums worden gemaakt door een merk genaamd Loewe. Degenen die van de geur van Loewe houden, moeten zijn namen overwegen. De populaire geuren van zowel mannen als vrouwen zullen je inspireren om hun geurende items te kopen.

Ramon Monegal is een ander Spaans merk met een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd in 1889 in Barcelona opgericht door drie neven en nichten. Het gezin heeft het bedrijf voor drie generaties uitgevoerd en vandaag is het bedrijf nog steeds eigendom van de derde generatie van de oprichters. Hun eerste product was milady lippenstift, die het meest populaire merk werd op de binnenlandse markt. Na zijn eerste lancering steeg Gomez tot roem in de geuractiviteiten en wordt beschouwd als een van de beste parfums ter wereld.

29 diciembre 2021 — Berna Okue

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados