Dit is dé reden om Agua de Colonia van Nenuco te kopen!

Een van de meest populaire geuren uit Spanje is Agua de Colonia van Nenuco. Deze geur heeft een ongelooflijk frisse, citroenachtige geur waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een gevoelige huid. In tegenstelling tot andere geuren, is het veilig voor kinderen en volwassenen om te gebruiken. Dit product is verkrijgbaar in enorme flessen en is zeer betaalbaar.

Je kunt een Nenuco Keulen kopen voor baby's online. De geuren zijn allemaal klinisch getest en pH-neutraal. Zijn geuren zijn bewezen dat ze een zachte, citroenachtige geur hebben die perfect is voor kleine armen. Baby-parfum is het enige product van Nenuco, ook niet. Je kunt een vloeibare zeep, wasverzachter en zelfs een spuitfles kopen!

 

De geschiedenis van Nenuco

Het Spaanse bedrijf Nenuco bestaat al sinds 1939 en is al meer dan 75 jaar een van de meest populaire babycolognes. Deze citrusvruchten, citroenachtige geur is zacht genoeg om op baby's te gebruiken en kan zelfs worden gebruikt op de gevoelige huid. De baby Keulen is verkrijgbaar in een moderne spuitfles en heeft een frisse, citrusvlucht. Het is geweldig om te gebruiken als een herinnering aan jeugd, omdat de geuren ook veilig zijn voor een gevoelige huid.

Het parfum van merken is gebaseerd op Agua de Colonia, een geparfumeerde vloeistof gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het verkoopt wereldwijd als  het merk Nenuco. Er zijn een aantal verschillende geurchemicaliën, maar de meerderheid van hen is natuurlijk, wat betekent dat ze worden beschouwd als veilig voor gebruik. Hoge concentraties van deze chemicaliën kunnen echter sensibilisatie zijn. Er is heel weinig onderzoek uitgevoerd naar de gezondheidseffecten van deze geuren bij beheerd door middel van inademing aan baby's en peuters. Omdat het gaat om natuurlijke producten is er geen schade bekend. 

Benieuwd naar Nenuco producten? Ontdek het assortiment van Nenuco hier bij de Spaanse Winkel El Rincón.

 

29 diciembre 2021 — Berna Okue

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados