Dit is dé geschiedenis van de Spaanse Agua de Colonia

Agua de Colonia is een natuurlijke citroengereide Keulen geïmporteerd uit Spanje. Hoewel het voornamelijk wordt gebruikt om de nek en schouders te geuren, kan het ook worden gebruikt op huid en haar. Hoewel de naam vertaalt naar eau de cologne, is het geen effectief insecticide. De geur kan ook op de zijkanten en achterkant van de nek worden aangebracht. Het kan ook worden gekocht in de groothandel, en u kunt de fles krijgen met korting.

De Cologne van Agua de Colonia, ook bekend als Agua de Colonia Concentrada, werd vorig jaar in de Verenigde Staten geïntroduceerd door het familiebedrijf Alvarez Gomez. Het is nu verkrijgbaar bij veel winkels in Spanje, maar was vrijwel onbekend in de Verenigde Staten tot vorig jaar. De geur is van nature opbeurend en bevat geranium, salie en geranium.

 

Wat voor ingrediënten zitten er in een Agua de Colonia?

Agua de Colonia is een natuurlijke Keulen gemaakt met alcohol en water. Het kan worden gemaakt met essentiële oliën en variëren in alcoholgehalte. Of u nu een geconcentreerde of onverdunde vorm gebruikt, het is gemakkelijk om iets te vinden dat bij uw gevoel van stijl past. Ongeacht hoe u ervoor kiest om het te dragen, zult u zeker genieten van de natuurlijke geur. Er zijn geen bijwerkingen om het te dragen, en het is niet overdreven duur.

Deze Spaanse Keulen is een geweldige keuze voor een vakantie. Het is een klassieke, opbeurende geur die gemakkelijk te vinden is in winkels in heel Spanje. De populariteit in Spanje groeide vorig jaar snel, maar het was nog nooit in Nederland zo bekend. Het ruikt natuurlijk en is gemaakt met een mix van Middellandse Zee en geranium. Naast het bevatten van een unieke mix van mediterrane planten, maakt deze Keulen ook een uitstekend geschenk voor elke man of vrouw.

 

Wat is Agua de Colonia Concentrada?

Een andere uitstekende, betaalbare Spaanse Keulen is Agua de Colonia Concentrada. De geconcentreerde formule is een goede keuze voor mannen en vrouwen. De Keulen is gemaakt met water en alcohol en bevat etherische oliën. Het alcoholgehalte varieert van het ene merk naar de andere. U kunt het in een breed scala van maten vinden, zodat u het juiste bedrag voor uw behoeften kunt kopen. U kunt het echter ook in kleinere maten kopen en het voor uzelf proberen.

Spaans Agua de Colonia Concentrada is verkrijgbaar in verschillende maten. De geranium- en mediterrane planten die in de geur worden gebruikt, behoren tot de meest voorkomende in het land. Waterige producten zijn het beste voor de huid omdat ze de huid niet irriteren.

De EAU DE COLONIA is gemaakt van een mengsel van alcohol en water. Een paar druppels van deze vloeistof zorgen ervoor dat u zich verfrist en nieuw leven kunt voelen.

 

Ben je benieuwd naar Spaanse merken van agua de colonia? Bekijk de meest traditionele Spaanse Eau de Colonia hier!

29 diciembre 2021 — Berna Okue

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados