Veganistisch parfum is een geweldige Spaanse cosmetische tip

Wanneer u op zoek bent naar een exotisch nieuw schoonheidsproducten uit te  proberen, zult u waarschijnlijk verrast zijn om te ontdekken dat u Spaanse cosmetica kunt gebruiken. Dit land staat bekend om zijn unieke cosmeticersmerken, die variëren van niche, milieuvriendelijke en high-end verfijning. Enkele van de meer opvallende Spaanse merken zijn Instituto Español, wat de wereldnummer één skincare-merk is, en Tulipán Negro, die zich richt op huidverzorging. Deze producten zijn geschikt voor zowel een gevoelige als de normale huid, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Dit zijn dé meest bekende Spaanse cosmetica-tips 

De eerste Spaanse cosmetica-tip om te onthouden is om Citrus-gebaseerde producten te gebruiken om de huid te behouden. U kunt sinaasappels, citroenen en limoenen gebruiken om uw teint te verbeteren. U kunt ook citrussappen op uw huid toepassen om tans en zonnebrand te voorkomen. Vers citroensap kan zelfs je huidtoon uitzetten en je poriën smalpen. Als u van plan bent om zeevruchten te eten, kunt u kiezen voor een citrussaus voor een verfrissende smaak toe te voegen aan etenswaren. 

Een andere Spaanse schoonheidstip is om een dunne laag eyeliner te gebruiken om de ogen te definiëren. Dit zal je oogleden markeren en je gezicht een meer afgewerkte look geven. Als u Eyeliner draagt, kunt u een lichtere toepassing proberen. Voor een zachtere kijk, kunt u een donkerbruine lippenstift gebruiken. Als u uw lippen meer natuurlijk wilt laten zien, kies dan voor een donkerdere. Als u geen lipgloss wilt dragen, moet u een matte lipstick toepassen.

 

Veganistisch parfum of shampoo is een geweldige manier om je huid te onderhouden en reinigen. Bij de Spaanse Winkel hebben we een reeks aan vegan parfums tot Eau de cologne.

15 februari 2022 — Berna Okue